Szolgáltatásaink

  • Kerékpárok szakszerű, gyors tisztítása nagynyomású szárazgőz és környezetbarát tisztító, ápolószerek használatával (karcmentes tisztítás, olajsár eltávolítás).
  • Kerékpárok építése, beállítása, teljeskörű javítása.
  • Gyerekbarát ügyfélváró
  • Szervizszolgáltatás igénybevételekor cserekerékpár biztosítása
  • Áru- és gyerekszállító utánfutó kölcsönzése
  • Kerékpárok és alkatrészek forgalmazása

 

Kerékpárok szakszerű, gyors tisztítása nagynyomású szárazgőz és környezetbarát tisztító, ápolószerek használatával (karcmentes tisztítás, olajsár eltávolítás).

A kerékpárok tisztítása szennyeződéstől függően, átlagosan 15 - 30 perc közé tehető.
Javasolt az időpont egyeztetés, így elkerülhető a hosszabb várakozási idő.
A várakozók teázással, folyóiratok olvasásával, kerékpáros túraútvonalak tervezésével, a gyerekek rajztábla, színező, kismotor használatával tölthetik el  várakozási idejüket.
Szükség esetén cserekerékpárt biztosítunk.

Bringamosás a hosszabb időt raktározott és porosodott, az általános és rendszeres vagy intenzív használat során szennyeződött, akár több rétegben lerakódott sár és olajpermet által szennyeződött kerékpárok tisztítási folyamata, amelynél az olajozott alkatrészek tisztítása a használati szempontok arányában kerül elvégzésre.
Bringamosás ára méret, típus és felszereltség függvényében: 2 300 Ft-tól.

Olajsár eltávolítása „fém tiszta” felületképzéssel a láncon, hajtóművön, fogas koszorún.  A kerékpár hosszabb használat során az olaj, por, sár rétegszerű felrakódásból keletkező olajsár teljes mértékű eltávolítását jelenti, ami az alap és a nagymosás kiegészítőjeként kérhető.
Olajsár eltávolítás ára: 1 000 Ft.

Alkatrészre bontott tisztítás: a kerékpár és az alkatrészek tisztítási folyamata szétszedett állapotban.  A megbontott tisztítás mértéke egyedi megállapodás kérdése, mivel a munkaráfordítás aránya annak függvényében változik. Például a tisztítás történhet csak a kerekek kivételével, további alkatrészek leszerelésével, ill. az alkatrészek teljes tisztításával.
Alkatrészre bontott tisztítás ára: 2 000 - 15 000 Ft.

Sérült kerékpár tisztítása: a működésképtelen kerékpárok javítás előtti tisztítása, amennyiben a kerékpár javításához ez szükségszerű. A kerékpár tisztítása a normális munkafolyamattal nem tisztítható, így a munkaráfordítás nagyobb az átlagosnál. 
Sérült kerékpár tisztításának ára méret és sérülés mértékének függvényében: 1 000 - 6 000 Ft.

Fontos:
A kerékpártisztításban - az autómosókban használt - gőzborotva használatát mellőzzük, mivel a nagynyomású vízpermet a kerékpár csapágyazását és annak működését megrongálja, élettartalmát csökkenti.

A tisztítást követő olajozást a tisztítás ára tartalmazza.

A bringamosás természetes velejárója a kerékpár működőképességének alapszintű ellenőrzése, amelynek során a meglévő és észlelt hibákat minden esetben közöljük megrendelőinkkel. 

Sérült, működésképtelen kerékpár tisztítási ideje hosszabb időt vesz igénybe, csakúgy, mint a teljes olajsár eltávolítás „fém tiszta” felületképzéssel.

A kerékpártisztítás műveleti sajátosságai miatt a megadott mosási időkeret és árak csak a működőképes kerékpárokra értendők. Sérült, javításra szoruló, vagy alkatrészre bontott kerékpárok tisztítása a munkaráfordítás arányában kerül meghatározásra, amelyre a mosás megkezdése előtt teszünk ajánlatot.
 

Belépés

Elfelejtett jelszó
Facebook
Hírek
Feltöltve: 2018-11-05 17:06:33

Akciónk november h&o ... Tovább

Feltöltve: 2018-02-27 11:18:37

2018.02.27.-én áramszünet miatt zárva vagyunk!

Megé ... Tovább

Feltöltve: 2014-04-05 00:56:24

Hétköznap 10.00. - 18.00. óra között biztosítjuk szolg&aac ... Tovább

Események
Feltöltve: 2013-04-07 18:30:40

Kerékpárgyűjtő akciót hirdetün ... Tovább

Jelenleg nincs új hozzászólás.